Cea mai sigura modalitate de a promova examenul
de consultant fiscal in 2020!

Important! Orice produs poate fi citit si folosit online imediat.
Va conectati rapid, cu user si parola, folosind platforma ultra moderna www.rsonline.ro!

Avantajele dvs.:

 • Acces 24h din 24h, pe orice device (mobil, laptop, PC etc.)
 • Motor de cautare performant + posibilitatea de a Printa ce doriti
 • Adaugati Note/Observatii - Textul se poate mari/micsora sau copia
Este suficient sa parcurgeti cu atentie aceasta lucrare cu 100 de intrebari grila, exact in genul celor care se dau la examen!

Stimate coleg,
 
Examenul organizat de Camera Consultantilor Fiscali (CCF) este obligatoriu pentru obtinerea calitatii de consultant fiscal si a carui promovare a creat intotdeauna mari probleme candidatilor. Anul trecut rata de succes a fost de doar 24,7%.
 
Examenul realizeaza practic o selectie foarte dura si asa se si explica de ce, odata trecut de acest hop, intrati intr-un grup de profesionisti extrem de bine vazuti (si de bine platiti), la curent cu toate trucurile domeniului fiscal din Romania si capabili sa trateze de la egal la egal cu organele fiscale, organele judecatoresti, organele de cercetare penala etc. 
 
In calitate de consultant fiscal capatati o competenta, o credibilitate si un respect cu care putine profesii se pot lauda!
Marea problema este insa ca nu puteti avea acces la aceasta profesie pana nu promovati examenul mai sus mentionat!

3 avantaje esentiale pe care vi le ofera lucrarea online
“Examenul de consultant fiscal 2020. Grile si temeiuri legale”:
 
looks_one Aduna la un loc 100 de intrebari grila 
rezolvate si explicate in detaliu
 
Sunt teste foarte variate, in genul celor care se dau la examen, in perfecta concordanta cu modificarile legislative consistente din ultimul timp. De altfel, temele intrebarilor sunt cu precadere teme noi, axate pe actele normative cu aplicabilitate incepand cu anul 2020:
 
    • TVA
    • Impozitul pe profit
    • Impozitul pe veniturile microintreprinderilor
    • Impozitul pe reprezentante
    • Impozitul pe veniturile salariatilor
    • Impozitul pe veniturile din activitatile independente (PFA, drepturi de autor)
    • Impozitul din cedarea folosintei bunurilor
    • Contributiile sociale ale salariatilor
    • Contributiile sociale pentru PFA
    • Modificarile aduse Codului de procedura fiscala
    • Accize
    • Alte acte normative


looks_two Ofera un lucru unic:
comentarii asupra solutiilor corecte!
 
Intr-adevar, in continutul lucrarii gasiti nu numai raspunsurile corecte, ci si comentarii ale unor specialisti de top care va vor ajuta sa intelegeti exact de ce se aplica o anumita solutie, si nu alta. Ganditi-va ca rata de promovabilitate de doar 24,7% mentionata mai sus are in mod sigur drept cauza si lipsa accesului candidatilor la asemenea comentarii ale specialistilor. Avantajul lucrarii devine astfel evident.
 
looks_3 Lucrarea online va permite sa descoperiti
imediat intrebarile-capcana!
 
Poate ca lucrurile vi se par destul de simple atunci cand parcurgeti la repezeala textul unui act normativ si credeti ca ati inteles perfect cum stau lucrurile, dar situatia se schimba radical atunci cand va treziti in fata unei intrebari bine “gandite”, cu variante de raspuns foarte asemanatoare si, deci, derutante.
 
Aici doar cunostintele si experienta unor specialisti va pot ajuta. Iar vestea buna este ca lucrarea ONLINE Examenul de consultant fiscal 2020. Grile si temeiuri legale va permite sa treceti plin de siguranta peste asemenea intrebari.

"Am parcurs lucrarea dvs., editia din 2019, si am remarcat imediat utilitatea comentariilor. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa vad teste rezolvate si sa nu-mi dau seama de ce s-a optat pentru anumite solutii. Comentariile elimina complet neclaritatile."

Laura T.
Andreea Dita, contabil, Bucuresti


"Cred ca rezolvarea de teste-grila este cea mai buna metoda de pregatire pentru examenul de consultant fiscal. Cu cat rezolvi mai multe astfel de teste cu atat acumulezi mai multe informatii si, in plus, te familiarizezi si cu atmosfera de examen si scapi astfel de emotii."

Laura T.
Marcel Dorut, consultant fiscal, Suceava


"Lucrarea dvs. face un lucru foarte bun, anume ofera si explicatii ale specialistilor vizavi de solutia data. Intelegi astfel mult mai clar de ce raspunsul corect este acela, si nu altul. "

Laura T.
Alexandra Simion, economist, TimisoaraFoarte important!
Lucrarea este de fapt utila si pe alt plan – indiferent daca va inscrieti sau nu la examen, ea va transforma intr-un excelent cunoscator al fiscalitatii din Romania. Grilele sunt informative prin insasi natura lor, va invata rapid cum trebuie gestionate modificarile legislative si va ajuta nu doar pentru examen, ci si in activitatea financiar-contabila pe care o desfasurati.
 

Verificati-va cunostintele!
Exemple de intrebari axate pe modificarile recente ale legislatiei fiscale
 
filter_1 Nu se justifica modificarea politicilor contabile la initiativa entitatii in conformitate cu prevederile O.M.F.P nr. 1.802/2014 pentru aprobarea Reglementarilor contabile privind situatiile financiare anuale individuale si situatiile financiare anuale consolidate, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul:

a) fuziuni si divizari efectuate la valori contabile, caz in care se impune armonizarea politicilor contabile ale societatii absorbite cu cele ale societatii absorbante;
b) schimbarii actionariatului datorata intrarii intr-un grup, daca noile metode asigura furnizarea unor informatii mai fidele; 
c) schimbarii conducatorilor entitatii; 
d) admiterii la tranzactionare pe o piata reglementata a valorilor mobiliare pe termen scurt ale entitatii sau retragerea lor de la tranzactionare.
 

filter_2 O cisterna de alcool etilic se deplaseaza in regim suspensiv de accize de la un antrepozit fiscal de productie din Romania catre un antrepozit fiscal de productie bauturi alcoolice spirtoase din Bulgaria. Deplasarea produsului trebuie sa fie insotita de: 

a) factura; 
b) declaratie vamala de export; 
c) document administrativ electronic; 
d) document administrativ unic; 
 

filter_3 Termenele de prescriptie a obligatiilor fiscale se intrerup:

a) la data declararii unui contribuabil/platitor ca inactiv;  
b) la data depunerii declaratiei de impunere, daca este respectat termenul legal de depunere; 
c) la data la care contribuabilul/platitorul efectueaza un act voluntar de recunoastere a creantei fiscale datorate;
d) atunci cand contribuabilul/platitorul se sustrage de la efectuarea inspectiei fiscale/verificarea situatiei fiscale personale.
 

filter_4 Faptul generator al TVA pentru serviciile de constructii-montaj decontate pe baza de situatii de lucrari intervine: 

a) la data emiterii unei facturi; 
b) la data emiterii unei situatii de lucrari sau in functie de prevederile contractuale la data acceptarii situatiei de lucrari de catre beneficiar; 
c) la data platii integrale a contravalorii serviciilor de catre client; 
d) la data prevazuta in contract pentru plata serviciilor. 
 

filter_5 Contribuabilii platitori de impozit pe profit care au optat pentru un exercitiu financiar si fiscal diferit de anul calendaristic, comunica organelor fiscale competente optiunea pentru anul fiscal modificat in termen de: 

a) 30 de zile de la data platii cu titlu anticipat a impozitului pe profit; 
b) 15 zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii acestora;
c) 30 de zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii acestora; 
 

 
Atentie, taxa pentru examenul de atribuirea calitatii de consultant fiscal este de 500 de lei!
Ca urmare, puteti privi achizitia lucrarii online ca pe o investitie care va garanteaza ca veti promova fara emotii acest examen.
 
Comandati chiar acum!
Raspunsuri clare, temeiuri legale, comentarii care elimina orice ambiguitati – iata ce va ofera lucrarea Examenul de consultant fiscal. Grile si temeiuri legale 2020!
 
Pret: 178,5 lei, TVA inclus
Plata: OP/ CARD 
 Va oferim ACUM cele mai dorite produse ONLINE
ale momentului cu 35% reducere:Pachetul contine:
 
         1. Examenul de consultant fiscal. Grile si temeiuri legale
         2. Achizitii si livrari intracomunitare de bunuri - va ofera informari complete despre operatiunile intracomunitare! Gasiti intreaga procedura pe care o aveti de parcurs, cu temeiuri legislative si explicatii impecabile.
 
         + CADOU: Ce nu vrea ANAF sa stii. Piruete LEGALE in aspecte fiscale - prezinta lista celor mai arzatoare (inclusiv la buzunar) a contraventiilor si infractiunilor fiscale prevazute in legislatia din Romania -  dar si cum sa evitati sa fiti sanctionati!

Lucrarile pot fi vizualizate in platforma www.rsonline.ro, imediat dupa confirmarea platii.


Avantajele dvs.:
 • Acces 24h din 24h, pe orice device (mobil, laptop, PC etc.)
 • Motor de cautare performant + posibilitatea de a Printa ce doriti
 • Adaugati Note/Observatii - Textul se poate mari/micsora sau copia


Pret: 198 lei + 19% TVA = 235.62 lei, redus cu 35% de la 304 lei + 19% TVA = 361.76 lei.


Cu stima,

Alexandra Caliman
Coordonator oferta
Divizia Fiscalitate
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton
 
 
Informatii utile
 
Ce persoane se pot inscrie la examen

Pentru a putea participa la examenul de atribuire a calitatii de consultant fiscal, candidatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii:
 
a) sa fie licentiati ai unei facultati cu profil economic;
b) sa aiba o experienta profesionala de minimum 5 ani, dintre care minimum 3 ani in una sau mai multe dintre urmatoarele activitati:
 • b1) elaborarea, avizarea, aprobarea sau aplicarea legislatiei fiscale;
 • b2) administrare fiscala;
 • b3) elaborarea sau aplicarea reglementarilor contabile;
 • b4) activitate financiar-contabila;
 • b5) activitate didactica universitara in domeniul finantelor publice, fiscalitate, politici fiscale si bugetare, contabilitate financiara, finantele institutiilor publice;
 • b6) activitate de consultant fiscal asistent;
c) sa nu aiba antecedente penale pentru savarsirea unor infractiuni sanctionate de legile fiscale, financiar-contabile, vamale, cele care privesc disciplina financiara, precum si alte infractiuni in legatura cu exercitarea activitatilor prevazute la lit. b);
d) sa aiba capacitate deplina de exercitiu;
e) sa fie apti din punct de vedere medical pentru exercitarea profesiei;
 

Dosarul de inscriere trebuie sa includa:
 
 1. cererea de inscriere la examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal;
 2. curriculum vitae;
 3. diploma de studii superioare in copie legalizata, precum si copii legalizate ale actelor doveditoare, in cazul schimbarii numelui;
 4. carnetul de munca, in copie certificata de angajator sau in copie legalizata, dupa caz, adeverinta eliberata de angajator, adrese eliberate de asociatiile profesionale din care fac parte, in cazul profesiilor liberale;
 5. actul de identitate, in copie;
 6. certificatul de cazier judiciar;
 7. certificatul de cazier fiscal;
 8. adeverinta medicala eliberata de medicul de familie sau de institutia medicala la care este inregistrat;
 9. trei fotografii 2/3 cm. 
 
M.B.

GARANTIE 100%
Nu este nicio problema daca va razganditi asupra achizitiei dvs.!
Primiti toti banii inapoi!

Garantie 100%

Aveti la dispozitie o perioada de 30 de zile in care puteti solicita oricand restituirea sumei achitate.

In cazul in care ati achizitionat un produs fizic, va rugam sa il expediati pe adresa Rentrop & Straton, Bd. Basarabia nr. 256, Incinta Faur, sector 3, Bucuresti. Avem doar rugamintea sa suportati taxa de transport. In cazul unui serviciu sau produs online, e suficient sa ne comunicati intentia dvs. de a apela la garantie, prin e-mail (rs@rs.ro) sau telefonic (021-209.45.45). Banii va vor fi restituiti cu promptitudine fie direct in cont, fie prin mandat postal.

Acest produs functioneaza pe sistemele de operare Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7, 8 si 10. Cerintele hardware: 512 MB RAM, 300 MB HDD. In cazul produselor de tip abonament, pentru a vizualiza informatia actualizata la zi este necesara o conexiune la internet in timpul utilizarii.

Formular de comanda

Bifati produsele dorite:


Consultant fiscal - Teste grila actualizate pentru examenul din 2020

Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.